Barion Pixel
Van Helyed logo

Fürdőház felújítás 1. ütem

A Fürdőház Ózdon, Hétes telepen található közösségi fürdő. Sajnos a telepen nincsen vezetékes víz, ezért hoztuk létre több, mint 10 évvel ezelőtt a fürdőházat, ahol az ott élő családok tudnak tisztálkodni és mosni. A telepen kb 350 ember él, ezért a fürdőház folyamatosan nagy igénybevételnek van kitéve. Emiatt az utóbbi időben az épület nagy mértékben leamortizálódott, de egy szándékos rongálás miatt jelenleg sajnos használhatatlan állapotban van. A felújítási munkálatokat elindítjuk a Van Helyed önkéntes csapatával és az ott élők bevonásával.

Szükség lesz új csaptelepekre, szaniterekre (mosdó, zuhany), csemperagasztóra, glettre, egyéb építőanyagokra és természetesen a szakemberek munkáját is meg kell fizetnünk. 

Ha szeretnéd, támogasd Te is, hogy újra tudjanak a telepen élők fürdeni és mosni. 

Válaszd ki az adományozni kívánt összeget! 

Hogy állunk?

45%

 
 
903 000 Ft
0 Ft
2 000 000 Ft

Adományozz!

Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot!

Hogy történik?


Ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatod a Van Helyed Alaptívány tevékenységét és azon belül is a fent ismertetett akciót, akkor kérlek válaszd ki azt az összeget, amennyit szeretnél küldeni nekünk.
Miután rákattintottál a kiválasztott címletre átirányítunk Téged a Barion fizetőfelületére. Itt fizethetsz bankkártyával vagy a Barion tárcádból is, ha rendelkezel vele. A Barion felületén lehetőséged van Apple Pay vagy Google payes fizetésre.
A sikeres fizetés után visszairányítunk a Van Helyed felületére. A Bariontól kapni fogsz egy emailt a sikeres vagy sikertelen fizetésről.