Barion Pixel
Van Helyed logo

Padok, asztalok, sátor Alkotótáborhoz LEZÁRULT

Járulj hozzá Te is az ózdi Alkotótábor költségeihez!
Sajnos rengeteg olyan gyerek van, aki nem jut el Tenerifére vagy Horvátországba nyaralni, de még a Balatonra sem. Ötvenezer forintos napközis táborokra sem telik a szüleiknek és sokan még a helyi strandra sem tudnak elmenni.
Ezért csinálunk nekik több, mint 50 önkéntes részvételével idén augusztusban Ózdon 4 helyszínen Alkotótábort. Ezeken a napokon olyan programokat viszünk a telepekre,  amin kicsitől nagyig, fiatal szülőktől a nagyszülőkig mindenki ingyen részt vehet. Ennyi a vakáció, de a semmihez képest ez is hatalmas öröm és mi szívünket-lelkünket beleadjuk, hogy maradandó élményt nyújtsunk nekik.
Ahhoz, hogy a táborban különböző foglalkozásokat tudjunk tartani, szükségünk van sörpadokra, asztalokra és sátrakra. Ezekre összesen kb. 500.000 Ft-ot fogunk költeni.
Kérlek, ha teheted járulj hozzá Te is a tábor költségeihez!
Nagyon köszönjük, hogy segítesz és megosztod azokkal az ismerőseiddel a gyűjtést, akik szerinted szívesen adományoznak.

Hogy állunk?

100%

0 Ft
500 000 Ft

Adományozz!

Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot!

Hogy történik?


Ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatod a Van Helyed Alaptívány tevékenységét és azon belül is a fent ismertetett akciót, akkor kérlek válaszd ki azt az összeget, amennyit szeretnél küldeni nekünk.
Miután rákattintottál a kiválasztott címletre átirányítunk Téged a Barion fizetőfelületére. Itt fizethetsz bankkártyával vagy a Barion tárcádból is, ha rendelkezel vele. A Barion felületén lehetőséged van Apple Pay vagy Google payes fizetésre.
A sikeres fizetés után visszairányítunk a Van Helyed felületére. A Bariontól kapni fogsz egy emailt a sikeres vagy sikertelen fizetésről.